SäkerTass

Nytt år igen!

Och vilket år det kommer att bli... 2023 startar med massor av förväntningar som vanligt men det är inte varje år som man får fira 10-års jubileum!!

I år är det nämnligen 10 år sen jag startade eget företag och gjorde slag i saken av det jag satt och drömde om - att få jobba med hundar på heltid.
Jag hade nyss flyttat från Jokkmokk tillbaka till Stockholmstrakten och kände mig lite vilsen. Vad skulle jag syssla med nu då? Jag hade haft 7 fantastiska år med naturen som mitt vardagsrum och ett jätteroligt jobb med fantastiska kollegor. Livet hade fört med sig att jag behövde göra ändringar och därför flyttade jag igen om än lite motvilligt.

Flera saker gjorde att jag till slut vågade satsa på att gå min egen väg. En resa, en bok, vänner som peppade, en lapp på anslagstavlan i simhallen, livserfarenhet och att våga sin dröm. Det blev till slut SäkerTass !

 

Självklart ska vi fira detta på något sätt. Riktigt hur har jag inte ännu klurat ut men jag hoppas att du vill vara med på ett hörn. Håll utkik på hemsida och mina sociala medier så kommer det en inbjudan så småningom.

Följ oss på sociala medier

På våra sociala medier hittar du alltid det senaste från vår verksamhet.

På Instagram lägger vi upp bilder på rasthundarna och vad vi gör på dagarna.

@sakertass

På Facebooksidan finns bilder och även länkar till intressanta artiklar och sidor som vi tipsar om

www.facebook.com/sakertass