SäkerTass

Om SäkerTass

Hur allt började:

  SäkerTass kom till som följd av att jag själv hade svårt att hitta bra lösningar för hundpassning och rastning av mina egna hundar. Att ha hundarna på hunddagis passar inte mina hundar då de tidigare alltid bara har varit med mig på jobbet eller att jag bott nära och kunnat gå hem och rasta.

 I juli 2013 startade jag företaget SäkerTass som sysslar med hundrastning, hundkurser och tillverkning av koppel och halsband. 

 För mig är det viktigt att hunden mår bra, får komma ut och rastas med jämna mellanrum och får lagom stimulans utan stress. Rastningen sker enskilt eller i små grupper med max 5 hundar. Det är för mig idealiskt. Jag som hundrastare har då tid för varje hund och kan se och ägna mig åt varje enskild hund.

 

Varför SäkerTass:

 Det ska vara tryggt och säkert för hund-/ djurägaren att kunna lita på att någon kommer på avtalad tid och tar hand om hunden/husdjuret. Med en proffessionell hundrastare är man säker på att hunden får bra omsorg av någon som kan och förstår hundar. Den får rastning enligt överenskommelse och att det går att vara flexibel om så krävs.

  Som registrerad företagare har jag ansvarsförsäkring och betalar skatt för mina tjänster, vilket jag ser som en självklarhet om man tar betalt för en tjänst.

 Min bil som används i jobbet är utrustad med 4 rymliga hundburar. Den är godkänd för djurtransport av Länsstyrelsen och jag har Transportörstillstånd från Jordbruksverket.

 Jag är certifierad hunddagisföreståndare, som är det närmaste man kan komma en certifiering för hundrastare.Detta gör SäkerTass:

 Hundrastning, kloklippning

 Kurser i agility, rallylydnad, viltspår , utställningsträning bl a.

 Tillverkar koppel och halsband i slitstarka nylonrep (paracord). Kampflätor i fleece och gulliga nyckelringarKontakta mig på mail eller telefon eller fyll i intresseanmälan för hundrastning under fliken Tjänster:

 

sakertass@gmail.com

073-8365101

 

87256345_10219654705014035_6932884171379441664_o

 

 

DSC_0138 (2)

Bildspel