Jobba hos oss!

Vill du ha ett jobb utomhus i alla väder och årstider? Vill du få frisk luft och gillar att röra på dig? Kan och vill du jobba deltid på dagtid?

Vi söker medarbetare som vill arbeta som hundrastare åt våra kunders hundar. Du får ett fritt och självständigt arbete med hundarna som blir dina bästa vänner.

Det är meriterande om du har någon form av utbildning att jobba med djur och framförallt hundar. Arbetsområdet är främst i Sollentuna kommun men vi söker även folk som kan arbeta i Täby.
Har du körkort och bil så finns möjlighet till mera arbete men det är inget krav. Du måste vara minst 18 år.

Du som söker den här tjänsten ska vara fullt frisk och kunna gå långa promenader, tidsmedveten och noggrann. Att du är lugn och sansad som person och har god hand med hundar är en förutsättning. Ange i din ansökan vad du har för erfarenhet av att arbeta med hundar eller om du har motsvarande kunskaper t ex i eget hundägande.

Som hundrastare åt SäkerTass får du timlön och semesterersättning enligt överenskommelse. Använder du egen bil får du ersättning för det du kör mellan kunderna. Du arbetar efter ett varierat schema allt från 2-6 timmar per dag mitt på dagen.
Vi söker även vikarier som kan rycka in med kort varsel och jobba enstaka dagar.

Ansökan ska skickas per mail till sakertass@gmail.com och ska innehålla CV och personligt brev där du beskriver dig själv och varför du vill arbeta hos oss samt två referenser. Endast fullständiga ansökningar besvaras.

Vi gör intervjuer löpande.

 

 

/IMG_1409IMG_3207IMG_0830