SäkerTass

Pinne!!

Leendet är fortfarande kvar på läpparna och känslan kommer förhoppningsvis hålla i sig länge. I helgen var jag och Mr Spock och tävlade agility. På lördagen var vi i Södertälje och värmde upp på roliga banor men med lång väntan mellan klasserna. Det blev två diskvalificerade lopp men det gjorde inget. Vädret var bra och varmt och vi kunde gå långa promenader i skogen runt om brukshundklubben och fick med oss rätt mycket kantareller hem. Smaskens! Dixe var också med men bara som sällskap den här gången och fick inte tävla själv. Han uppskattade promenaderna i skogen och det var bra för hans fortsatta träning också. Har stort hopp för att han så småningom ska kunna börja tävla igen.

På söndagen var det dags att åka till Nynäshamn för nya tävlingar. Och tänka sig, den här gången gick det bättre. Trots diskat lopp i agilityn så lyckades jag skärpa till mig och vi fick ett felfritt lopp i hoppklassen. Det räckte till en 2a plats och Mr Spocks första uppflyttningspinne!! Så glad och nöjd
Han är en sån pärla den här lille vovven. Kom t o m lite snett in mot slalomet men rättade själv till det och gick på rätt sida in. Det här kommer jag leva läääänge på!

Om två veckor är det dags igen för tävling på Stockholmsavdelningen. Längtar redan dit.

Stort grattis också till tränings och klubbkamraten Ulrika som med sin fina lilla Border collie, Lollo tog hem seger i agilityklassen och andra plats i hoppklassen och därmed 2 pinnar ytterligare att lägga till samlingen.