SäkerTass

SäkerTass jultävling

Oj oj! Här var det inte uppdaterat på riktigt länge. Det rullar på i supersnabb fart i SäkerTass verksamhet. Nya hundar har kommit till och några har tyvärr fått lämna vårat gäng.
Duktiga My som har jobbat hos mig i över ett år har sagt upp sig och går vidare med nya utmaningar. Istället för henne har Johanna arbetat under hösten. Nu slutar även hon till nyår och Alexander tar vid. Han har jobbat extra som vikarie och känner de flesta av våra hundkunder redan och kan hoppa in på mera regelbundet schema direkt efter nyår.

Idag är det 2:a advent. Jag har varit hela helgen på Stockholms hundmässa i Älvsjö. Jobbat som ringsekreterare på fredag och idag, söndag och igår ställde jag ut båda våra kooikrar på utställningen. Mr Spock som går i championklass fick Excellent i bedömningen och även ck. Han slutade som 2:a i championklassen.
Kes som går i unghundsklass fick bedömningen Very Good och slutade på 3:e plats i klassen. Nu ska vi nöja oss med utställningar ett tag tills Kes får gå i öppen klass. Vi ska satsa mer på att bli bättre i agility och träna mera viltspår. Kes klarade ju sitt anlagsprovi viltspår i våras och blev godkänd med stort + i protokollet.
Mr Spock har under sommaren plockat fler pinnar i hoppklass i agility och fått diplom i Hoppklass 2 och ny titel i stamtavlan, AGHD II.

På SäkerTass Facebooksida har vi startat en jultävling. Ta en bild på din hund med jultema och lägg in den här på SäkerTass sida och tagga den med #säkertassjultävling
Du får lägga in hur många bilder du vill och vi drar en vinnare på Luciadagen 13 dec. Fler bilder större chans att vinna alltså. Vinsten innehåller godis till din hund och dig samt ett nytt halsband och koppel i Paracord.

Här håller jag på och arrangerar mina hundar inför årets julkortshälsningar.

/IMG_0080