SäkerTass

"För en skitfri vår, plocka upp där du går!"

Vill ni vara med i vår nya kampanj i Sollentuna? Jag hoppas att vi kan få till ett fint samarbete.

Jag är engagerad i kommunfrågor som rör hundar och hundägande. Det har från kommunens sida på sista tiden blivit stramare tyglar på oss hundägare. Man stänger ner hundgårdar och sätter upp skyltar som uppmanar till att hålla hundarna kopplade på alla offentliga platser. Inom hela kommunen är det koppeltvång och många hundägare känner sig undanskuffade.

Vi vill nu vända den negativa trenden och visa vår omgivning att det finns duktiga och bra hundägare i Sollentuna kommun. Därför har jag intitierat kampanjen
”För en skitfri vår, plocka upp där du går!”

Våren är en härlig tid men det töar också fram en hel del hundbajs som gömts i snön. Jag vill med denna kampanj uppmana hundägare till att plocka upp lite extra och ta upp gammal skit och efter de som ännu inte är lika duktiga.

Nu söker jag sponsorer som kan vara med och stå bakom denna kampanj. Jag vill uppmuntra alla som är med genom att dela ut gratis hundbajspåsar. Du som är med i kampanjen kan själv välja om du vill att man ska handla för en viss summa eller om du med varje ny order från de som är med skicka med en gratis rulle med hundbajspåsar.

 

Reklam för dig och ditt företag kommer att gå ut på mitt företags hemsida, min Facebooksida samt ett flertal olika Facebook grupper med engagerade hundägare i Sollentuna. Inlägget på den bifogade bilden har nått över 2000 på bara några dagar.

Jag kommer också gå ut i lokaltidningarna med information om kampanjen med hänvisningar till Facebook evenemanget där det kommer att läggas ut mer info om deltagande företag.

Jag hoppas att du vill vara med och lyfta hundens och hundägarens rykte i vår fina kommun som vi på detta sätt vill göra ännu finare under april månad.