SäkerTass

Födelsedagar

Brukar ni fira era hundars födelsedagar?

Om bara 3 veckor fyller Mr Spock 2 år. Förra året när han fyllde 1 år fick han tårta med en korv i. Dixie fyllde 7 år 1 juli, men hans dag gick obemärkt förbi i år. Han var utlånad till hundvakter och jag hade fullt upp med jobbet.

Nästa vecka är det dags för min egen födelsedag. Jag fyller år 6 augusti och det är samma datum som den första atombomben att användas i krig föll över Hiroshima i Japan 1945. Den dagen är min födelsedag. Efter förra årets resa till Japan och besöket i Hiroshima så känns det extra viktigt att faktiskt fira sin födelsedag. Livet är så oerhört skört och vi som har blivit välsignade med att få leva en stund här på denna vackra jord borde ta alla tillfällen i akt att fira livet och det som gör det gôtt att leva. När min brorson fyllde 7 i våras så gick han och längtade till sin födelsedag i flera veckor och jätteglad att bli firad. Jag har tidigare tyckt att det inte är så märkvärdigt med födelsedag, nästan lite pinsamt att bli firad när man är vuxen. Men nu ska det bli ändring på det. Klart som korvspad att jag blir glad när jag blir uppmärksammad!! Presenter bryr jag mig inte så mycket om men, en blomma eller bara ett grattis i gästboken eller på Facebook räcker långt för att jag ska bli väldigt glad. 

Idag passar jag också på att skicka ett stort grattis till mitt gudbarn som fyller 11 år. GRATTIS Herman! Hoppas du får en stor god tårta och massor av presenter som du vill ha. Idag är det din dag!!

Mr Spock 1 år