SäkerTass

Tacksam!!

Jag känner mig verkligen tacksam för allt jag får vara med om just nu. Det har varit en helt fantastisk sommar hittills. Varmt och mycket sol, bad i lagom mängder. Börjar känna mig hemma i Sollentuna och lägenheten. Jag har fått nya vänner och gamla vänskaper har återupptagits. Jag saknar fjällen, Norrland och mina vänner i norr men vi har ju koll på varann genom Facebook så det känns inte så långt.

Företaget SäkerTass har nu kommit igång ordentligt. Jag har senaste veckan fått tre nya kunder varav en är en liten hamster vid namn Frodo. Han ska bo hos mig 1 1/2 vecka när hans familj är på semester. Det ska bli jättekul att få rå om en liten hamster igen.
Nya kundförfrågningar har också kommit in och möten är inplanerade för dom. Alla mina blivande kunder med månadsabonemang kommer att få Djurägarekortet som en extra bonus. Det är ett kort där man fyller i information om sitt djur och vem som äger det, vem man ska kontakta om man själv blir sjuk eller inte kan ta hand om sitt djur. Därefter plastar man in det och har med sig i plånboken. Det följer också med klistermärken som man kan sätta på bilen eller på ytterdörren samt en pin till jackan eller väskan. Kortet är en extra trygghet för dig själv och ditt djur där man talar om för sin omgivning att man är djurägare. Om man råkar ut för en olycka så vet man att ens husdjur blir omhändertagna.
Kostnaden för Djurägarekortet är 80 kr. Den summan går oavkortat till Hundskyddsfonden. Dessa stödjer bl a djurägare som av en eller annan orsak har svårt att betala sina veterinärkostnader och Hundstallet som tar hand om och omplacerar hundar som farit illa.

Sommarcupen på Österåkers BK är perfekt tillfälle för mig och Mr Spock att träningstävla agility på. Vi har varit med två gånger nu och det är riktigt kul att se vilka framsteg vi faktiskt gör. I torsdags klarade min stjärna att ta hela slalom i båda banorna utan fel.  Att vi sen diskade oss på annat gör inte så mycket. Vi börjar få in ett bra flyt och min känsla var på topp.

Jag är också så glad och tacksam för mina vänner som peppar och frågar mig om mitt företag. Det är så skönt att ha er som stöttar, ger tips och inspiration och är glada för min skull.
Hade en riktigt trevlig och mysig kväll igår med en av mina äldsta och bästa vänner. Vi fuskade och åt surströmming redan flera veckor innan premiären. Satt ute ända tills det blev mörkt och pratade och pratade om allt möjligt, böcker, företag, livet, barn och hundar ...