SäkerTass

Registrering

Trots semestertider och vackert väder så har registreringen av mitt företag gått väldigt fort. Nu är SäkerTass registrerat för F-skatt hos Skatteverket och vi kan börja ta emot kunder på riktigt. Det kommer in förfrågningar till mailboxen lite då och då. Kul att se att det ger resultat med den marknadsföring jag har gjort än så länge.

Samarbetet med Klicka Hunden i Upplands Väsby börjar också ta form. Therese Welander erbjuder mina kunder 10 % rabatt på hela sitt utbud av hundmassage, laserbehandling, hundkurser och problemhundsutredningar. Hon är också återförsäljare av VGW-selen som förhindrar att hunden drar i kopplet på ett skonsamt sätt.
Under rubriken Kundrabatter på fliken för SäkerTass hittar du en länk till hennes företag. Kursutbudet för hösten har redan kommit ut på hemsidan och jag är själv väldigt sugen på att gå kurs också.

Igår var en väldigt varm dag och jag passade på att slappa på stranden hela eftermiddagen. Hundarna fick vara hemma i den svala lägenheten och jag hade hoppats att det skulle bli lite badväder idag med. Istället så är det mulet och det blir nog bara hundarna som får bada när jag åker ut till Åkersberga i eftermiddag.
Gårdagen bjöd också på ett roligt viltspår för Mr Spock. Jag hade åkt ut på fredagkväll och lagt ett 600 m långt spår. När man inte vet riktigt hur terrängen ser ut innan man går ut och lägger spåret så blir det spännande på flera sätt att se hur hunden ska lösa uppgiften. Den här gången började spåret i gles tallskog, nästan på gränsen till kalhygge, gick över i mossbeklädda berghällar och sen in i riktigt snårig och kvistigt lövskog där man inte plockat upp sly och annat skit efter gallring för att avslutas igen i tallskog. Spock klarade återgången i vinkel 1 med sån klarhet att jag nästan var på väg att jubla högt. När spåret sen gick över på mossan så måste det ha dunstat och drivit för han drog iväg en bra bit ifrån spårkärnan och jag fick till slut leda honom tillbaka mot vinkeln för att han skulle hitta rätt igen. Väl där klarade han både vinkel och bloduppehåll men drog återigen iväg lite för långt i sidled och jag fick hjälpa honom rätt en gång till. Däremot så klarade han snårskogsdelen galant. Där var det nästan raka vägen i spåret, så gott det nu går i den terrängen. Belöningen, en halv älgklöv hittades i spårets slut upphängd i ett träd. Lycklig Mr Spock fick bära hem bytet till bilen.


 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S